Päevatoimetaja:
Kersti Kond
Saada vihje

Otepää Maitsed üllatavad fantaasialennuga

Osaleb ka Vidrike külamaja.
Osaleb ka Vidrike külamaja. Foto: Lauri Laan

Otepää restoranide festival Otepää Maitsed toimub tänavu 10.–20. aprillini. Osalevate toidukohtade menüüdest leiab sel perioodil põnevaid hõrgutisi, sellel aastal on laual eriti rikkalik mereandide valik.

Süüa saab näiteks tuunikala, kuld-merikokre, kaheksajalga, merikuradit ja koha. Ei puudu aga ka part, kana, veise ja lambaliha, seened, ravioolid ja palju erinevaid köögivilju.

Samuti ahvatletakse külastajaid magustoitudega ning ei puudu ka vastavad joogid, nii alkoholiga kui ka alkoholivabad. Ugandi Resto pakub taas eraldi lastemenüüd.

Kommentaarid
Tagasi üles