Laupäevase Valgamaalase paberväljaande tutvustus

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel. Foto: arhiiv

Pered, kellel ei ole võimalik eakat või puudega pereliiget pikaks päevaks üksi jätta, saavad nüüd abi Valga haigla hoolekandeosakonnast.

Tallinna kohtute pressiesindaja Kairi Küngase edastatud info kohaselt esitas AS Infragate Eesti riigikohtule kassatsioonkaebuse Tallinna ringkonnakohtu 26. aprilli otsuse suhtes. Mida otsus puudutab ja kuidas mõjutab see torutöid Tõrvas?

Valgamaa Lionsi klubide liikmed istutasid teisipäeva õhtupoolikul Karjatnurmes metsa. Kasvama pandi ligemale 3000 kuusepuud.

Valga gümnaasiumi õpilane Tanel Kivi võitis õpilaste teadustööde konkursil gümnaasiumiastmes teise koha. Töö käsitleb 1944. aasta lahingud kaitseliinil Walk ehk Väikese Emajõe – Koiva liinil.

Tõlliste valla noortekeskuse videoring on terve õppeaasta teinud tööd ning nüüdseks võivad noored uhkustundega oma auhinnakappi teistelegi näidata. Videoklipp «Elu võimalikkusest maal» pälvis esikoha energiasäästunädala konkursil ning lühifilm «Saatuse teekond» Energia TV videokonkursil.

Valga kultuurikeskuses toimunud pidulikul kontsertaktusel kuulutati välja esimene Valgamaa aasta ema. Auväärse nimetuse pälvis kuue lapse ema Kaja Hindre Tõrvast.

Presidendi emadepäevavastuvõtule sai sel aastal teiste hulgas kutse Tõlliste vallas Tsirguliinas elav Saegade pere, kus kasvab 11 last. Õnneliku pereelu aluseks peavad nad ühtehoidmist ja üksteisest hoolimist.

67 aastat tagasi lõppenud Teises maailmasõjas olid ka Eesti mehed tõmbetuulte keerises. Ferdinand Roop võitles nii sakslaste kui venelaste poolel ning oli ka metsavend. Tema üleelamistest võib lugeda rubriigist «Ajatelg».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles