Teisipäevase Valgamaalase paberväljaande tutvustus

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Valgamaalasele teadaolevalt kuulas politsei eelmisel nädalal üle Valga ärimehe ja linnavolikogu reformierakondlasest aseesimehe Valter Malmi.

Aprilli lõpust on Otepää vallavalitsuses ametis abivallavanem Mairo Kangro, kelle juhtida on majandus- ja planeerimisteenistus. Kohalik mees peab Otepääd ainulaadseks elamis- ja töökohaks.

Elektrilevi teatel põhjustas laupäevaõhtuse Karjatnurme alajaama lühise ja sellest tekkinud põlengu tugev pikselöök.

Igakevadisel raievõistlusel Top 10 saavutas OÜ Valga Puu esindaja Andres Olesk esikoha. Koos eelnevate võistlustega on mehel tagatud koht raie maailmameistrivõistlustele Valgevenes.

Tõrvas neljandat korda toimunud rohevahetusele tuli ligemale kaks korda rohkem rahvast kui varasemalt ning taimede sortiment oli lai.

Valga keskraamatukogu juures toimusid laupäeval Lõuna-Eesti meistrivõistlused grillimises – Grillfest 2012. Kohal oli kümme võistkonda. Tippgrillijatele hingasid kuklasse Valga koorilauljad.

Mulgimaa eri piirkondadest kohale sõitnud rahvas pidas reedel Halliste põhikoolis mõttetalguid teemal «Mulgimaa 21. sajandil». President Toomas Hendrik Ilves rõhutas, et mulkide ellusuhtumist tasub toetada.

Reedel kutsus Helme vallavalitsus aasta jooksul vallas sündinud pisitütred ja -pojad koos vanematega vallamajja, et neile tänu ja austust avaldada.

Laupäeval kõlas Valga kultuurikeskuses Eesti rokiklassika. Linnast lahkunud karismaatilised noored kohtusid taas, et kodupublikule kontsert anda.

Valga muuseum oli laupäeva õhtul saginat täis. Külastajad piilusid sambla sisse ja filmiilma telgitagustesse. Muu hulgas selgus üks võimalik variant, kuidas asutus uusi eksponaate saab.

Helme valla sportlased võtsid 11. korda mõõtu jalgrattasõidus. Osales 38 harrastajat.

Tervisespordi ja liikumise kasulikkusest räägivad spetsialistid peaaegu aastaringselt. Kus ja milliseid alasid saavad aga harrastada Valgamaa inimesed?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles