Teisipäevase Valgamaalase paberväljaande tutvustus

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Et laupäeval Valgas militaarmuuseumi õuel toimunud vanavara- ja käsitöölaadale pääseda, tuli välja käia eurone rahasumma, see tekitas aga mõneski müüjas ning ostjas nurinat. Miks pidi piletiraha maksma, loe teisipäevasest Valgamaalasest!

Maaleht ja Eesti põllumajandus-kaubanduskoda kuulutasid taas välja aasta põllumehe konkursi. Valgamaa Põllumeeste Liit esitas nominendiks AS Alovili juhatuse liikme Mati Kivipalu.

Peagi võib Valgas Nipernaadi kohvikus süüa-juua pakkuda uus tegija, sest OÜ Mifuune avaldas soovi üürileping kultuurikeskuse kohvikuruumides teenuse osutamiseks lõpetada.

Tööinspektsioon leidis mullu järelevalve käigus ettevõtetes 12 855 seaduserikkumist, neist üle kolmesaja Valgamaal. Mille vastu kõige enam eksiti?

Tarbijakaitseameti kontrollostudel selgus, et müüjad andsid etteheidete esitamise õiguse kohta väärinfot kolmandikul juhtudel, Valgamaal anti valeteavet 14 juhul.

Valga Jaanikese kool saab CO₂ heitmekvoodi müügist saadava raha eest uue soojustusse, ventilatsioonisüsteemi ning fassaadi.

Stuudio Joy kevadkontserdil otsisid lauljad ja tantsijad teed päikese poole. Kodupubliku seas nautisid hooaja lõpetamist ka stuudioga seotud kauged külalised.

Eelmisel nädalal avas Tallinnna südames Hopneri majas uksed õpilaste kunstinäitus, kus saab uudistada ka Valga ja Tõrva gümnaasiumi õpilaste loomingut.

Laupäeval Laatre karjääris esmakordselt peetud mootorrataste mäkketõusuvõistlus pani proovile nii sõitjad, masinad kui korraldajad. Publikule pakkus mõõduvõtt aga vaatemängu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles