Teisipäevase Valgamaalase paberväljaande tutvustus

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel. Foto: arhiiv

Baltimaade põllumeestel on käsil aegade suurim ühine protestiaktsioon. Kolme riigi põllumehed kogusid allkirju ühisdeklaratsioonile, et toetused Euroopa Liidu liikmesriikidele võrdsustataks.

Kuus kuud tagasi tuli belglane Rens Van Laer Valgamaale välispraktikale. Ta kirjeldas sõpradele: Valgamaa on paradiis. Laeri elu on alati olnud üks suur võitlus ja on imetlusväärne, et hoolimata tõsisest kuulmishäirest julges ta üksinda reisida. Nüüd on ta tagasi kodumaal ja oli lahkesti nõus jutustama oma siinsetest kogemustest. Pikemalt loe teisipäevasest Valgamaalasest!

Juuni lõpus alustab Valgas Pärna puiesteel tegutsemist Killu mängumaa. Esialgu teenindatakse külalisi ettetellimuste alusel, septembrist avatakse mängumaa mudilastele igapäevaselt.

Reedel külastasid Valgat Riigikogu Keskerakonna fraktsiooni liikmed, et rääkida erakonna tööst ning uurida, milline mulje on parlamendi tööst inimestele jäänud.

Riigikogu Reformierakonna fraktsiooniga läinud nädalal Valgamaal visiidil käinud Riigikogu liikme Meelis Mälbergi sõnul tehakse poliitikutele liiga.

Möödunud nädalal peeti Kosel «TV 10 olümpiastarti» tänavuse hooaja viimane etapp, kus noored kergejõustiklased asusid võistlustulle mitmevõistluses.

Valga triatlon näitas, et ala harrastajate hulk on kasvamas ja see teeb heameelt nii harrastajaile endile kui ka professionaalidele.

Tarbijakaitseamet viis mais hinnakontrollid läbi 165 kaupluses ning avastas rikkumisi 39 poes. Valgamaal kontrolliti 11 kauplust.

Suvel maja korrastades tuleks mõelda ka sellele, kas elamine on teenuseosutajatele ning politseile, kiirabile ja tuletõrjele hõlpsasti leitav. Pikemalt loe teisipäevasest Valgamaalasest!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles