Laupäevase Valgamaalase paberväljaande tutvustus

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Sel nädalal salvestati Valgas saadet «Kodutunne», mis sedakorda aitas Mõttuste peret. Saatetiimi üllatasid üle Eesti saabunud rohked kirjad palvetega seda peret abistada.

Riigikogu ja Vene Föderatsiooninõukogu väliskomisjoni delegatsioonide omavaheline kohtumine Pühajärvel aitas kasvatada kahe riigi vahelist ühisosa, kuigi ei pruukinud kaotada kõiki erimeelsusi.

Valga gümnaasiumi esindus osales Võsul maailmahariduse suvekoolis, kus lisaks kogemuste vahetamisele sõlmiti sõprussidemed Aafrikas asuva Kongo küla keskkooliga.

Taageperas Kivimäe hostelis toimus juuli alguses putukalaager, milles osalesid Ala põhikooli ja Tõrva gümnaasiumi loodushuvilised õpilased.

Valga haigla ei pannud teise ilma läinud naise surnukeha külmkambrisse, mis ajas peaaegu ööpäev hiljem saabunud leinavad lähedased vihale. Pikemalt loe probleemist laupäevasest paberlehest!

Laupäevases Valgamaalases räägib oma loo Tõrva neiu Hanna Pezonen, kes Ameerikasse lapsehoidjaks läks. Nüüd on ta korraks kodumaal käimas, et puhata ja elamusi jagada.

Valga politseijuht Tõnu Kürsa ja Sangaste valla konstaabel Reelika Paomees tutvustasid avatud vestlusringis oma ametit ja tööelu värvikamaid seiku.

Seljakotirändur Ants Manglus viibis koos sõbraga mõni aeg tagasi kuuajalisel reisil Laoses ja Kambodžas. Lisaks imelisele loodusele ja iidsetele templitele võlus teda selle piirkonna külalislahke ja sooja hingega rahvas.

Enamik jahimehi hoiatab huntide eest, kes paljunevad kiiresti ning võivad paari aasta jooksul asulatesse kippuda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles