Teisipäevase Valgamaalase paberväljaande tutvustus

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel. Foto: arhiiv

Vanamõisa järve hüppetorni, mis on Eesti kõrgeim, ehitada lasknud Helvi ja Taavet Varendi said laupäeval Tõrva linnalt kuldmärgid.

Valgast umbes kaheksa kilomeetrit Vilaski poole, endises Nõukogude sõjaväe raketibaasis on siiani haigutamas kolm sügavat šahti, mis tänaseni katmata ning uudistajatele ohtlikud.

Valga linna esimese kirbuturuga jäid rahule nii korraldajad, müüjad kui ka ostjad. Korraldajatel on plaanis muuta turg regulaarseks.

Otepää valis tänavaremondi teostaja. Tänavaremondi riigihankest võttis osa kaks ettevõtet. Leping sõlmiti Elva Kommunaalgrupiga, kelle pakkumine oli konkurendist tunduvalt odavam.

Pühajärve restorani terrassil ühendatakse sel neljapäeval esmakordselt head maitsed filmivaatamisega. Pikemalt loe teisipäevasest Valgamaalasest!

Kui Eestis tervikuna näitab surmajuhtumite arv langustrendi, siis Valgamaal see arv möödunud aastal kasvas. Lähemalt loe paberlehest!

Helme mõisahoones on 20. juulil tulemas ajalookonverents «Helme kindralid». Konverentsil räägitakse Helme kihelkonnast võrsunud või selle piirkonnaga seotud olnud kuulsatest Eesti vabadusvõitlejatest.

Eelmise nädala lõpus Valgas toimunud kergejõustiku Eesti meistrivõistlustel A- ja B-vanuseklassis näitasid sportlased häid tulemusi ning tõestasid, et Valga staadion soosib rekordite sündi.

Tõrva linna päevad algasid reede pärastlõunal avatud noortekeskuses Eesti menufilmide programmiga.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles