Joobekahtlusega juhi auto sattus külglibisemisse

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politsei. Foto on illustreeriv.
Politsei. Foto on illustreeriv. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Pühapäeval, 22. juulil kella 06.30 ajal toimus liiklusõnnetus Valgamaal Helme vallas Keisripalu–Upruse tee 4. kilomeetril.

Sõiduauto Audi 80, mida juhtis 21aastane Ragnar, sattus vasakkurvis külglibisemisse, sõitis teelt välja ja rullus üle katuse. Juht toimetati Valga haiglasse.

Politsei pressiesindaja Kerly Peitel rääkis Valgamaalasele, et antud õnnetusjuhtumi puhul oli tegu joobekahtlusega sõidukijuhiga.

Kuigi sõidukijuht viidi esmajoones haiglasse, lasti ta peagi kodusele ravile, sest tohtrite sõnul midagi eluohtlikku ei tuvastatud.

Õnnetuse põhjuseid kommenteerides sõnas Peitel, et politseinikud kontrollisid sõidukit ja tegid kindlaks, et masina rehvid vastasid igati nõuetele.

«Samas, kuna tee oli õnnetuspaigas kruusakattega ja märg, siis tekib külglibisemine sellistes oludes enamasti põhjusel, et juht ei vali teeoludele vastavat sõidukiirust,» lisas pressiesindaja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles