Neljapäevase Valgamaalase paberväljaande tutvustus

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Kolmapäeval avatud Otepää kiirabijaamalt loodavad kohalikud veelgi kiiremat ja paremat erakorralise meditsiini teenust. Samas on abi nüüd lähemal ka suursündmustel osalejatele.

Rukkifestivali korraldaja, MTÜ Kodukant Sangaste juhatuse esimehe Kati Velneri sõnul leiab sel laupäeval toimuval festivalil tegevust igaüks: spordisõpru ootab rahvajooks, kokki leivakonkurss ja kauplejaid laat.

Valga- ja Võrumaa piiril asuv Saru prügila on kavas lähiajal korrastada ja sulgeda. Vajalikud analüüsid on valminud, kuid tööd ootavad veel rahastamist.

Mais käivitus tööhõiveprogramm, mille abil püütakse Sangaste ja Tõlliste valla noortele ja vanemaealistele tööturul rakendust leida. Noortele, kellel puudub tööharjumus, tahetakse anda tõhus stardipagas, 50–75aastaseid soovitakse aga tööellu tagasi tuua.

Harglas saab augusti teisel nädalavahetusel osaleda Kaika suveülikoolis, kus tähelepanu keskmes Hargla kihelkond. Lisaks loengutele on oodata põnevat laste- ja kultuuriprogrammi. Kohal on ka kohalike juurtega menukirjanik Indrek Hargla.

Laupäeval Õrus toimuval tennisepäeval õpetavad mängu algtõdesid Eesti Tenniseliidu treenerid ja kogenud mängijad.

Nädalavahetusel Rakveres toimunud Eesti meistrivõistlustel mitmevõistluses võitis valgalane Kadi Kaart B-vanuseklassis hõbeda. Medali värv selgus seejuures alles viimase ala käigus.

Swedbanki Valga kontoris tuli pikaajalisel erakliendil oodata hulk aega, kuna hiljem tulnud ärikliendid võeti kahes teenindavas letis jutule enne. Swedbanki pressiesindaja Mart Siilivask põhjendas juhtunut inimliku eksimusega.

Lehes on ka reportaaž sellest, kuidas reporter kahemeetrise puupuki otsas, peas liblikavõrku meenutav müts,
metssigade revolutsiooni ootas. Ühele metsanotsule lõppes õhtu traagiliselt.

Tänavu kolmandat korda toimuvad TriStar Estonia triatlonivõistlused Pühajärve ümbruses meelitavad kolme distantsi peale osalema üle tuhande sportlase.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles