Teisipäevase Valgamaalase paberväljaande tutvustus

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel. Foto: arhiiv

Esmaspäevale, 13. augustile plaanitud Kuperjanovi tänava vee-, sademevee- ja kanalisatsioonitorustike ehitustööde lepingu allkirjastamisel esitas Valga Vee juhatuse uus liige Silver Kuusik vastulause ning allkirjastamine jäi ära. Mida Kuusik taotles ning mida asjade selline käik kaasa võib tuua?

Nii Valgas kui mujal asuvates Maxima poodides annavad inimesed järjest aktiivsemalt tagasisidet teeninduse kvaliteedi kohta. Nupuvajutus võib tuua sõbralikule kassapidajale preemia, aga ka seda vähendada.

Käärikul peetud Metsaülikooli konverentsi osana leidis aset ka avastusõppe näidistund nii Pühajärve koolirahvale kui lastele. «Meie kooli lastevanemate soov on lülitada avastusõpe kooli õpekavasse,» kinnitas Pühajärve põhikooli direktor Miia Pallase. «Kuna Metsaülikool toimus Käärikul, kaasati meie kooli lasteaia ja algklasside lapsed lahtisesse avastusõppetundi.»

Esmaspäeval kogunesid Otepää tantsugrupi FeelingGood liikmed Kääriku puhke- ja spordikeskusesse, et osa saada neljapäevasest laagrist. Eriti põnevaks peaks kujunema viimane laagripäev. «Koos Karin Matsaluga viime täide lisaks kontserdile ühe põneva idee, kuid see selgub juba kohapeal,» salatses Merit Nigula, kes tantsulaagris Kadri Orava kõrval treeneri rolli täidab.

Viiendat korda toimunud Tõrva Loits jutustas tänavu efektse tule- ja trummi-show kaasabil oma loo jüriööst, mille etendumisele aitasid kaasa tuntud artistid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles