Laupäevase Valgamaalase paberväljaande tutvustus

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel. Foto: arhiiv

Eesti ja Läti Punase Risti vabatahtlikud harjutasid Valgas kahe nädala jooksul rahvusvahelist koostööd, et olla valmis ka välismissioonideks.

Alanud Valga militaarajaloo festivalile on teiste hulgas oodata husaare, keda paljud viljandimaalased juba neljapäeval koos koorma- ja varuhobusega mööda maanteid Valgamaa poole ratsutamas näha võisid.

Esmaspäeval sõlmimata jäänud leping Kuperjanovi tänava torutööde osas saab ASi Valga Vesi nõukogu esimehe Andres Saretoki sõnul peagi allkirjad, mis tähendab, et tööd saavad alata.

Neli Tõrva Loitsu külastajat märkas pärast kontsertetenduse lõppu taevas seletamatut valgusmängu, mis andis alust kahtluseks, kas polnud ehk tegu maavälise nähtusega.

Peagi saavad huvilised panna oma käed, jalad ja julguse proovile Valga isamaalise kasvatuse püsiekspositsiooni kuuemeetrisel ronimisseinal.

Taheva sanatooriumis askeldavad augustis kaks vabatahtlikku Ameerikast. Mõnevõrra üllataval kombel pole sedapuhku tegemist aga noorte, vaid kuldses keskeas abielupaariga.

Viisteist Valgamaa mesinikku külastasid Lätimaad, et näha sealsete ametivendade tegemisi. Nähti ja kuuldi nii huvitavat kui õpetlikku.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles