Teisipäevase Valgamaalase paberväljaande tutvustus

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Sagedased vihmasajud ei lase põllumehi viljasaaki koristama ja rikuvad vilja kvaliteeti. Augustini oli põllumeestele jahedus ja niiskus suisa õnnistus, sest selline ilm sobib taimedele. «Nüüd enam ei tahaks vihma, aga ta ka ei lõpeta,» tõdes Kaido Edenberg Tõlliste vallast, kellel pool viljasaagist koristatud.

Priimetsa terviserajal oma oskusi proovile pannud tundmatud mootorratturid muutsid paiga songermaaks. Linn plaanib rajale keelavat silti, et sõitjaid ohjeldada.

Sel aastal alustab Valga põhikoolis kooliteed neli esimest klassi, kus väikeseid kooliminejaid kokku kaheksakümmend viis. Õpilasi jagub koolil kaheksasse eri paika.

Uue ilme saanud Hummuli mõisapargis avati looduspäevade käigus kõlakoda ning paviljon, tööd pargis aga veel jätkuvad.

Laupäevasel muinastulede ööl põlesid lõkked eelkõige mere ääres, kuid märgataval hulgal süüdati neid ka sisemaal. Valgamaal istusid inimesed lõkke -ja küünlakuma valgel Nõunis, Karulas, Taageperas ja Valgas.

Tänavune, arvult 12. Klaperjaht möödus suuremate vahejuhtumiteta, pakkudes samas korraldajaile mitu ideed, kuidas edasi minna.

Terviseküljelt leiab loo astelpaju headest omadustest, mis organismi turgutavad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles