Teisipäevase Valgamaalase paberväljaande tutvustus

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel. Foto: arhiiv

Teaduskeskus Ahhaa teadlaste öö festivali käigus sai lisaks kõigele muule võtta osa ka Valga kultuurikeskuses toimunud spagettidest «kultuurisilla» ehitusest. Meeskondadel tuli tunni aja vältel konstrueerida sild, mis kui mitte ajahambale, siis vähemalt tikutopside raskusele vastu peaks.

Eile alanud perearstide toetusaktsioon mõjutab ka Valga haigla perearstikeskuse tööd. Need, kel eelseisvaks nädalaks aeg kirjas, peaksid tohtri juurde siiski saama.

Valga linnavolikogu võttis vastu linna arengukava aastani 2020 ning tegevuskava ja eelarvestrateegia lähiaastateks. Opositsioon väidab, et pole seejuures piisavalt sõnaõigust saanud.

Estonia solist Urmas Põldma, kelle juured on Valgamaal, soovitab ooperihuvilistel noortel julgelt selle maailma ust paotada ning unistused teoks teha.

Veidi rohkem kui kahe nädala pärast põrisevad Leigo talus kaks päeva trummid. Trummimängukoolituse teeb teist aastat järjest muusik Reigo Ahven.

Publitsist, kirjanik ja maailmarändur Roy Strider saabus Tõrva raamatukokku, dobermann saatjaks ja üle sajandi vanade Londoni ajalehtede koopiad portfellis. Kirjaniku käigust Valgamaale loe teisipäevasest Valgamaalasest!

Valgamaalt pärit rammumehel Lauri Nämil tuli maailmameistrivõistlustel Los Angeleses tunnistada konkurentide paremust ning finaalist eemale jääda. Sellest hoolimata on Nämi enda sõnul võistlusega rahul, sest kuueliikmelises alagrupis tuli eestlasel heidelda maailma tippudega, mis tähendab, et tegu oli võistluse ühe tugevama alagrupiga.

Valgamaa delegatsioon külastas möödunud nädalal Moldova Vabariigi Nisporeni rajooni. Sõlmiti mitmekülgne koostööleping.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles