Teisipäevase Valgamaalase paberväljaande tutvustus

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Toimetusse pöördus Malle, kelle sõnul sai tema poeg reede õhtul viga, kui Valga spordihoone lähedal kõnniteel kukkus. Mehele tehti kolm näoõmblust. Mida kostab kõnnitee olukorra kohta linnahooldusameti juhataja Arno Uprus, loe teisipäevasest Valgamaalasest!

Elektriteemalisel infopäeval Valga kultuurikeskuses jäi kõlama, et elektrituru avanemine toob tarbijale valikuvabaduse, müüjale ja vahendajale aga suurema konkurentsi.

Valga neiu Katrin Ruuse pääses saates «Eesti otsib superstaari» televaatajate hääletuse tulemusel stuudiovoorust otse finaali. Peale tema said edasi Anisa Vänikver ja Elina Born. Mida arvab Ruuse finaalipääsust ise, loe paberlehest!

Valgamaalase toimetuse poole pöördus murega üheksa lapse ema Šeila Burkevitš. Naine ei saa kuidagi selgust, kas ta lasterikastele peredele mõeldud kodutoetust saab või ei.

Laupäeval toimus Valgas aset Liivimaa mihklilaat, kus lisaks kauplemisrõõmule sai osa võtta õpitubadest, degusteerida koduveine, kuulata ansamblit Zetod ja Küla Karla pajatusi.

Ala ja Taagepera kandi elanikel on põhjust rõõmustada: Ala koolimaja renoveeritud ruumides avasid hiljuti uksed raamatukogu ja külakeskus.

Valgamaa arenguagentuuri turismi arenduskonsultant Kadi Ploom käis teisipäeval endise õpetaja kutsel Tartu kutsehariduskeskuses kodumaakonda tutvustamas.

Ajal, mil elektrihinna tõus paneb judinad üle selja jooksma, pakuvad järjest enam huvi alternatiivlahendused energia kokkuhoiuks. KredExi energiasäästuprogrammi käigus sai lisaks maja soojustamisele toetust ka taastuvenergia allikate paigaldamiseks. Teiste seas haaras võimalusest kinni ka valgalane Ivar Unt, kes selle aasta juunis oma eramule neli kollektorit paigaldas.

Tõrva Puuetega Inimeste Liidu liikmete hiljutisel töökohtumisel kohalikus kultuurimajas arutati tehtut ja peeti tulevikuplaane.

Eesti Haigekassa Tartu osakonna klienditeeninduse büroo juhataja Anu Valli kinnitusel puutuvad haigekassa klienditeenindajad üha sagedamini kokku inimestega, kes on pahased, kuna ei ole saanud soovitud meditsiiniteenust, kuigi tegu on Eesti kodanikuga, kellel on töökoht aga välismaal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles