Neljapäevase Valgamaalase paberväljaande tutvustus

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Edelaraudtee peab 2014. aastaks loovutama riigisisesed liinid Elektriraudteele: ettevõte on tellinud 20 uut diiselrongi, millega hakkavad sõitma ka Valgamaa inimesed. Elektriraudtee kommunikatsioonijuht Norbert Kaareste sõnul on siis võimalik Valgast Tallinna sõita kolme tunniga.

Läinud nädala reedel helistas toimetusse murelik lapsevanem, kelle sõnul rüseles Valga põhikooli teise klassi poiss õpetajaga. Lisaks olla poiss varem ähvardanud kooli kaasa võtta noa. Kooli direktori sõnul midagi hullu siiski ei juhtunud.

Laupäeval avas Valga kultuurikeskuses taas uksed kohvik, mis nüüd Säde nime kannab. Hubases miljöös saab nii kohvi juua kui päevapraadi süüa, peatselt on plaanis pakkuda ka luulet ja muusikat.

Eesti Ekspressis avaldatud juhtimiskulud Eesti suuremates linnades pani valgalased hämmastuma, kuna number tundus uskumatult suur. Kuidas tegelikult olevat, loe neljapäevasest paberlehest!

Omavalitsuste võimekuse uuringu järgi on jätkuvalt Valgamaa parim Otepää vald, mis juhib ka alla 5000 elanikuga omavalitsuste võimekuse pingerida. Paraku asub maakonnas ka pingerivi viimasel kohal olev omavalitsus.

Tõrva linna pensionärid tähistasid eakate päeva juubilaride õnnitlemise ja kontserdiga noortekeskuses. «Kui meie laubale tekivad kortsud, siis ärgem laskem neid tekkida oma südamele,» ütles linna pensionäride ühenduse Eluratas juhatuse esimees Luule Soro.

Üle mitme aasta taas käsipalli Eesti meistrivõistluste esiliigat mängiv Valga Käval pidas eelmisel nädalal esimese kodumängu ning täitis ühe hooajaks püstitatud eesmärkidest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles