Meeskond sai uue nime

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valga Korvpallikooli põhimeeskond kannab nime Valga Maks ja Moorits.
Valga Korvpallikooli põhimeeskond kannab nime Valga Maks ja Moorits. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Valga Korvpallikooli president Margus Lepik ja Atria Eesti AS juhataja Olle Horm allkirjastasid reedel, 12. oktoobril koostööleppe, mille järgi Valga Korvpallikooli põhimeeskond hakkab kandma nime Valga Maks ja Moorits.

«Atria Eesti eesotsas on spordist ja korvpallist lugu pidavad mehed ja nii läksid läbirääkimised kiirelt. Tänu Atria Eesti AS panusele saame tugevdada nii põhimeeskonda kui tõhusamalt arendada korvpalli Valgamaal ja Lõuna- Eestis,» ütles klubi üks juhte Margus Lepik.

Ta lisas, et Maks ja Moorits on Valgamaa tuntuim kaubamärk ning korvpallimeeskonna tegemise kaudu saab ettevõtet ja tema toodangut tutvustada nii Eestis kui teistes Balti riikides.

Valga Korvpallikool on lisaks peatoetajale, Valga linnale mitu aastat otsinud ettevõtet, kes annaks oma panuse korvpalli arendamisel Lõuna Eestis ning usaldaks oma nime Valga korvpallimeeskonnale.

«Korvpallikool tegutseb just Lõuna-Eestis, kus asuvad ka Atria Eesti suurimad tootmisüksused. Tahame toetada siinset kogukonda spordi kaudu. Korvpall on üks Eesti populaarsemaid spordialasid ja selle hea käekäik on meile oluline,» ütles Atria Eesti juht Olle Horm.

Valga Maks ja Moorits mängib nii Eesti meistriliigas kui Balti liigas. Uue sümboolikaga Valga Maks ja Mooritsa meeskonda nägi esimest korda 16. oktoobril Valgas Balti liiga mängus Tartu Ülikool/Rockiga. Tartu meeskond teenis suure võidu, alistades Maks ja Mooritsa 94 : 50. Valga resultatiivseim oli kümme silma visanud Timo Oja.

Copy

Märksõnad

Tagasi üles