Neljapäevase Valgamaalase paberväljaande tutvustus

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Teisipäeval toimus Valga kohtumajas kinnine eelistung kahe noormehe üle, keda süüdistatakse 78aastase Aakre vanaproua Helju tapmises läinud novembris. Pikemalt loe neljapäevasest Valgamaalases!

Neljapäeval ja reedel toimub Valga haiglas toetusstreik. Haigla ülemarst Andres Sell kinnitas, et nii nagu seadus ette nõuab, on toetusstreigist kolm päeva ette teatatud ning kuupäevad sellisena fikseeritud.

Üle kahe aasta Valga isamaalise kasvatuse püsiekspositsioonis - rahvasuus sõjamuuseumis - arendusjuhina töötanud Valdeko Nielson lahkub töölt ning suundub kodukanti.

Poolteist kuud tagasi sulges Valgas uksed klientidele maakonna ainus jalatsikauplus Walking. Sama saatuse ootel on rõivakauplus A&G.

Teisipäeval kohtus põllumajandusminister Tsirguliina rahvamajas maakonna põllumeestega. Peamise teemana olid arutelu all otsetoetused.

Valga haigla ülemarst doktor Andres Sell räägib täna algaval rahvusvahelisel konverentsil nüüdisaegsest tuimastusmeetodist, mis patsiendile tema sõnul ohutum ning efektiivsem kui narkoos.

Tõrva gümnaasiumis rääkis entomoloog Olavi Kurina huvilistele sääskedest ja kärbestest. Uusi teadmisi sai näidata viktoriinis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles