Hüljatud koerake kosub jõudsalt

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Varjupaika sattunud koer kosub jõudsalt.
Varjupaika sattunud koer kosub jõudsalt. Foto: virumaa.varjupaik.ee

Virumaa kodutute loomade varjupaiga juhataja Liis Lille sõnul kosub eelmisel nädalal varjupaika sattunud koerake iga päevaga, liigub juba ise ringi ning kui midagi ootamatut ei juhtu, on tema paranemine kindel. Samuti on koera omanikuks saada soovijaid juba mitu.

Leitud koerake oli nälginud, külmunud ja tema karvkate läbi vettinud. Varjupaika sattudes ei suutnud loom jalgu liigutadagi, rõõmu väljendas ta vaid pead tõstes, vahendab portaal koer.ee.

Koer vajab arvatavasti ka pärasooleoperatsiooni, kuna tal on hooletusse jätmisest tekkinud terviseprobleemid, rääkis varjupaiga juhataja Liis Lill.

Lahkete inimeste abiga on koera toitmiseks ja raviks kogutud juba 29 000 krooni. Sellest jätkub kindlasti nii tema kui ka mõne teise abivajaja ravikulude katmiseks. Samas jätab varjupaik suurema summa kiirelt abi vajavate loomade jaoks reservfondi, et ei peaks varsti uut korjandust tegema.

Virumaa varjupaik vajab rahalist abi ka soojabokside ehitamiseks, kus saab majutada väikeseid lühikarvalisi hüljatuid koeri.

Liis Lill tänab kõiki inimesi, kes varjupaigale annetasid.

Ka Valga varjupaika sattus eelmise aasta lõpus kaks alatoidetud koera, kellest üks hiljem suri. Teine aga tõi ilmale kutsikad, kellest neli hiljem samuti surid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles