Ettevõtja Allain Karuse peksus süüdistatav on jätkuvalt tagaotsitav

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Allain ja Ülle Karuse.
Allain ja Ülle Karuse. Foto: Arhiiv/ Valgamaalane

Valga ärimehe Allain Karuse vigasekspeksmises süüdistatav Ivar Närep on endiselt rahvusvaheliselt tagaotsitav. Närepi kaaskohtualune Henri Lebedev töötab aga Tais poksijana ning ta saatis Tai televisiooni vahendusel kodumaale ülbe tervituse, vahendas reporter.ee.


2007. aasta 4. augusti õhtul kella 23.30 ajal Pärnus klubi Sunset juures toimunud peksmine oli avalikkuses palju vastukaja tekitanud. Nimelt ei meeldinud autoga mööda kõnniteed sõitnud nelikule - Indrek Niit, Ivar Närep, Aimar Tõnts ja Allan Lebedev - neid korrale kutsuda üritanud Valga ettevõtja Allain Karuse ütlus, et kõnniteel ei sõideta. Sellest sai alguse ränk peksmine, kirjutas Pärnu Postimees eelmisel aastal.

Nii kannatanute Allain ja Ülle Karuse kui tunnistajate jutu järgi oli Audi A6 roolis Indrek Niit. Just tema olnud esimene, kes Allain Karuset näkku lõi. Karuse kukkus ja seejärel peksid teda juba kõik neli.

Kui Karusete peretuttav, kellega koos tol õhtul jalutati, hõikas, et politsei tuleb, jooksis nelik autosse. Läbipekstud Allain Karuse leidis endas nii palju jõudu, et jooksis auto juurde ja haaras just masinasse istuma hakanud Ivar Närepil jalast.

Kohe tuli sõbrale appi Niit, kes, nagu süüdistuses seisab, Karusele jalaga virutas. Närepki lõi meest vaba jalaga ja nii laskis Karuse ta paremast jalast lahti. Audi A6 kihutas minema.

Allain Karusele kuuluv firma A. Karuse AS tegeleb kasutatud sõiduautode impordi ja müügiga, osutab rahvusvahelist- ja eestisisest transportteenust, rendib ja remondib sõiduautosid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles