Neljapäevase Valgamaalase paberväljaande tutvustus

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel. Foto: arhiiv

Valga haigla noppis Äripäevas avaldatud Valgamaa ettevõtete 2011. aasta edetabelis hõbemedali, aasta varem olid näitajad tunduvalt kehvemad. UPM-Kymmene Otepää AS suutis säilitada juhtpositsiooni. Kahjum oli kõige suurem Atria Eesti ASil.

Valgamaa ja kogu Eesti aasta õppijaks pärjati tänavu Anne Perlov. Koos temaga austati neidki, kes maakonnas koolitustegevuses silma paistnud.

Valgas tegutsevate Hansareisibüroo ja Sereno Reiside konsultantide sõnul on Valgamaal tänavu mullusega võrreldes enam neid, kel soov maandada pingeid soojamaareisil.

Kohtumisel kooli- ja vallajuhtidega kinnitas haridus- ja teadusminister Jaak Aaviksoo, et näeb jätkuvalt tulevikus Valgamaal üht gümnaasiumi. Uuest aastast aga tõusevad õpetajate palgad.

Valga muuseumis võib näha sugupuid nii lähemalt kui kaugemalt, nende seas ka kümmekonna Valgamaa inimese omi.

Noored võistlesid kolmapäeval Priimetsa terviserajal paintballis. Lisaks sai proovida õhupüssist laskmist ja ronida kõrgseiklusrajal.

Tõrva gümnaasiumi ümbrus kihas veerandi lõpus nagu sipelgapesa. Algklasside mudilased kogunesid taas öölugemisele.

Jaanuaris tõuseb Otepääl tõenäoliselt vee hind – seda siis, kui konkurentsiamet nõusoleku annab.

Eelkäijatest sootuks erinev kolmanda põlvkonna A-klassi Mercedes-Benz pakub noorematele ja heast sõidudünaamikast lugupidavatele inimestele nii mõndagi, kuid üdini atleetlikuks seda nimetada ei saa. Kuidas reporter uue autoga selle plusse ja miinuseid vaagis, loe paberlehest!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles