Vahistati võltsitud maksumärkide kasutamises kahtlustavad mehed

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustratiivne.
Pilt on illustratiivne. Foto: Raigo Pajula.

Riigiprokuratuur ning maksu- ja tolliamet menetlevad kriminaalasja, mille raames vahistas Harju maakohus täna 39- aastase Igori, 34-aastase Jevgeni ja 33-aastase Edgari, keda kahtlustakse suures ulatuses võltsitud maksumärkide kasutamises ja käibele laskmises ning kuritegelikku ühendusse kuulumises. Kauplustest korjatakse üle Eesti ära Remedia viina.

Lisaks vahistatutele on kriminaalasjas kahtlustus esitatud veel kolmele isikule ja juriidilistele isikutele Offex Group ning Baltmodum, teatas riigiprokuratuur.

Kriminaalmenetluse raames on teostatud läbiotsimised OÜ-ga Offex Group seotud ruumides.

Samuti koguti maksu- ja tolliameti töötajate poolt eile ja täna üle Eesti erinevatest kauplustest maksumärkide ehtsuse kontrollimiseks kokku suures koguses OÜ Offex Group ja AS-i Remedia poolt toodetud kanget alkoholi.

Maksu- ja tolliameti meediasuhete peaspetsialist Annely Erm kinnitas Valgamaalasele, et tegemist on üle-eestilise aktsiooniga.

Täiendav informatsioon kriminaalmenetluse kohta avaldatakse lähipäevil, kui olulised menetlustoimingud on lõpule viidud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles