Katrin Ruuse lahkus saatest esimesena

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Katrin Ruuse (vasakul) ootamas Liis Reisneriga otsust, kes esimesena saatest lahkuma peab.
Katrin Ruuse (vasakul) ootamas Liis Reisneriga otsust, kes esimesena saatest lahkuma peab. Foto: TV3

Saatest «Eesti otsib superstaari» lahkus televaatajate soovil esimesena Valga neiu Katrin Ruuse, kes enda sõnul aimas seda ette.

«Kurb oli ikka, aga mul oli selline tunne, et täna (pühapäeval – M. V.) lähen mina,» ütles Ruuse, kes esitas endale viimaseks jäänud saates Eurythmicsi loo «Sweet Dreams Are Made Of This». «Tegelen ikka muusikaga edasi ja teen seda, mis mulle meeldib – see saade oli minule järjekordne lauluvõistlus.»

Tänaseks on Ruuse tagasi Tartus ning puhkab. Ta ütles, et talle on koostööks pakkumisi tehtud, kuid lähemalt neiu neist veel rääkida ei soovi.

Saate üks kohtunikest Maarja-Liis Ilus ütles Valgamaalasele, et hääletustulemused olid väga tasavägised, nii et oli õnnemäng, milliseks hääletus kujuneb. «Arvan, et Katrin oli tasemel ja tegi väga hea esinemise,» sõnas Ilus. «Ta on eripärase häälega ja väga võimekas.»

Ruuse ja Liis Reisneri fännide kõnede vahe oli TV3 avalike suhete juhi Annely Adremanni sõnul ülinapp - saatuslikuks said vaid kaks häält.

Maarja-Liis Ilus lisas, et kuigi Ruuse ei jõudnud saates lõppfinaali, võiks neiu kindlasti lauljakarjääri jätkata. «Sellest saatest ei pruugi liiga palju sõltuda,» ütles Ilus. «Aeg on näidanud, et paljud, kes varasemalt on välja langenud, on oma tee ikkagi leidnud.»

Kolm kõige vähem televaatajate hääli saanud osalejat olid pühapäevases saates Katrin Ruuse, Janek Valgepea ja Liis Reisner.

Eestis jõudis superstaarisaade esimest korda TV3 ekraanile 2007. aasta kevadel ning sai kohe väga menukaks. Sel sügisel jõuab eestlasteni saate viies hooaeg. Eesti esimeseks superstaariks oli Birgit Õigemeel, teise hooaja võitis Jana Kask, kolmanda Ott Lepland ning neljanda Liis Lemsalu.

«Eesti otsib superstaari» on rahvusvahelisel ülipopulaarsel formaadil «Pop Idol» põhinev telesari, kus otsitakse uusi laulutalente.

Videot Katrin Ruuse pühapäevasest esinemisest vaata siit.

Copy
Tagasi üles