Lõuna-Eesti koolibussid vastavad nõuetele

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Koolibuss.
Koolibuss. Foto: Pärnu Postimees/Scanpix

Neljapäeva ja reede, 2. ja 3. aprilli hommikul kontrollisid Lõuna politseiprefektuuri liikluspolitseinikud koos julgestuspolitsei liiklusjärelevalve talitusega Tartu-, Valga-, Jõgeva-, Viljandi- ja Võrumaal õpilasi kooli ja koju transportivaid koolibusse.

Kokku kontrolliti kahe hommiku jooksul 18 bussi. Politseinikud jäid tulemustega rahule, sest enamus bussidest oli töökorras ja vastasid nõuetele: all olid nõuetekohased rehvid ja läbitud tehnoülevaatus. Kõikide busside juhid olid kained.

Rikkumisi avastati vaid kolmes bussis. Üks suunati erakorralisele ülevaatusele, kuna selle esiklaasis oli mõra ning tulekustuti oli aegunud, ühel bussil puudus sõidumeerik ja ühel sõidukaart.

Lõuna prefektuur on selliseid kontrolloperatsioone läbi viinud ka varem - siiani on kõigi kontrollide tulemused olnud positiivsed: nõuetele mittevastavaid busse on olnud üksikuid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles