Esileedi väisas Valga põhikooli

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Evelin Ilves külastas Valga põhikooli.
Evelin Ilves külastas Valga põhikooli. Foto: Eleri Lõhmus / Valgamaalane

Seoses koolikokkade eduga koolisööklate konkursil kohtus proua Evelin Ilves täna, 5. novembril Valga põhikooli perega ning maitseb Kuperjanovi tänava koolimaja sööklas pakutavat toitu, andis teada põhikooli direktor Tarmo Post.

Valga põhikoolis toitlustavad õpilasi OÜ ReMa Köök ja OÜ Triinu Äri. Koolipere on Posti sõnul toitlustajatega väga rahul. Sellest õppeaastast toitlustab OÜ ReMa Köök ka Valga Vene gümnaasiumi õpilasi.

OÜ ReMa Köök konkureeris käesoleval õppeaastal juba kolmandat korda Eesti parima koolisöökla tiitlile. Esimesel osalemise aastal saadi eripreemia parima tulemuse eest eelvoorus, möödunud aastal parima innovaatilise toidu eest, mille puhul proua Evelin Ilves kinkis kokkadele enda koostatud kokaraamatu.

Sel aastal olid Valga põhikooli kokad järjekordselt parimad innovaatilise koolitoidu valmistajad, tegu oli kala-köögiviljasupiga.

OÜ ReMa köök kasutab oma toitudes kohalikke mahejuurvilju. Suurt rõhku püütakse panna toorsalatite valikule.

Söökla juhataja Reet Kunderi sõnul on parima koolisöökla tiitlile kandideerimine «tüdrukutele» väga palju juurde andnud: on omandatud palju uusi teadmisi ja kogemusi ning eneseareng on märgatav.

Copy
Tagasi üles