Valga/Maks&Moorits sai teise järjestikuse võidu

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valga Maks & Moorits korvpallimeeskond. Keskel treener Sandis Buškevics
Valga Maks & Moorits korvpallimeeskond. Keskel treener Sandis Buškevics Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

G4S korvpalli meistriliigas võõrustas Valga/Maks&Moorits Tallinna Kalevi võistkonda. Valga võttis uue peatreeneri juhendamisel teise võidu – tulemusega 68 : 58, andis teada Eesti Korvpalliliit.

Esimene veerandaeg möödus tasavägiselt. Meeskonnad mängisid võrdselt ning kumbki ei suutnud ohje haarata. Pausile minnes oli kerge edu siiski kodumeeskonnal, seisuks 22 : 18.

Teisel kümnendil läks hoogu Tallinna Kalev. Veerandaja teises pooles aga jõujooned muutusid ning poolaja lõppedes oli jällegi ees Valga – 34 : 30.

«Oli võrdne mäng. Läksime ette, kuid seejärel tabas meid mõõn, millest me ei suutnud välja tulla – kuid nemad tulid,» tunnustas Tallinna Kalevi peatreener Kalle Klandorf vastaseid.

Kolmandal veerandil oli jällegi aktiivsem Tallinna Kalev, kes haaras võrdsete mängus kerge initsiatiivi ning juhtis enne otsustavat kümmet minutit 47 : 42.

Viimasel veerandajal tabas Tallinna Kalevit taas mõõn, mida Valga kasutas osavalt ära, tehes 14 : 2 vahespurdi. Sellest mõõnast Tallinna meeskond enam ei toibunudki ning kohtumise võitis Valga/Maks&Moorits 68 : 58.

Valga parim oli kaksikduubli teinud Raitis Grafs 15 punkti ja 10 lauapalliga. Veljo Vares lisas samuti 15 ning Timo Oja 11 silma. Üleplatsimees oli Emmanuel Okoye Tallinna Kalevi meeskonnast, kes tegi samuti kaksikduubli, visates 19 punkti ja korjates lauast 13 palli. Teda toetasid Marc Campbell 13 ning Janis Vahter 11 silmaga.

Copy

Märksõnad

Tagasi üles