Lihakombinaadi müügipunkti ootavad muudatused

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valga lihatööstuse Atria Eesti AS .
Valga lihatööstuse Atria Eesti AS . Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Hiljuti juhtusin kokku tuttava pensionäriga, kes oli silmnähtavalt ärritunud äsjakuuldud uudisest, et lihakombinaadi müügipunkt Valgas Metsa tänaval suletakse.

Nimelt olevat ta just sealt tulnud ning müüja olevat öelnud, et talle on kätte antud koondamisteade ning 1. detsembrist paneb müügipunkt uksed kinni.

«Olen ise regulaarselt juba aastaid seal lihakraami ostmas käinud ning tean, et linnarahva hulgas on see väga käidav ja nõutud koht. Väga paljud minu tuttavad täiendavad oma toiduvarusid just seal. Müügil olev lihakraam on värske ja mis peaasi, ka odavam kui kauplustes müüdav,» ütles vanaproua Liia (perekonnanimi on toimetusele teada – S. L.)

Kõige rohkem ärritas teda, et müügikoht suletakse just detsembrist, kui tulemas jõuluaeg ning lihakraami osas rahval suurem ostuvajadus.

Et asjasse selgust saada, pöördus Valgamaalane ASi Atria Eesti juhtkonna poole ning vastuseks teatati, et kauplust siiski ei suleta.

«Nagu iga ettevõte, otsime ka meie võimalusi oma kulusid vähendada ja tulusid suurendada. Kaupluse pidamine praegusel kujul on meile küllaltki kulukas ja ebarentaabel. Detsembrist ei jätka meie kauplus senise töötajate arvuga, võimalikud on ka muutused tööajas,» selgitas Atria Balticu tegevjuht Olle Horm.

«Täielikult sulgeda me kauplust sellel aastal siiski ei plaani. Tulevikus on võimalikud erinevad variandid, lõplikku otsust langetatud ei ole,» lisas tegevjuht.



 

Copy

Märksõnad

Tagasi üles