Neljapäevase Valgamaalase paberväljaande tutvustus

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Teisipäeval jõudis Hummuli vallast uude asupaika Valga tänavune jõulukuusk, mis lööb särama laupäeval samaaegselt kaksiklinna Läti-poolse osa jõulupuuga. Kas lätlased trumpavad meid seekord jõulupuuga üle, vaata paberlehest!

Kaagjärve kandi rahvas on ligi aasta valutanud südant lasteaiarühma ja mõisahoone tuleviku pärast. Nüüd on lasteaia suhtes selgus käes ning mõisa osas läbirääkimised käimas.

Reformierakonna Valga piirkonna juht Ivar Unt ütles, et tema isiklik arvamus on, et järgmistel Riigikogu valimistel võivad kohalikud valitseva partei hapra seisu tõttu sotsiaaldemokraate eelistada. Mida teised maakonnaga seotud poliitikud hetkepoliitikast arvavad, loe neljapäevasest Valgamaalasest!

Tähistamaks rahvusvahelist puuetega inimeste päeva, korraldati Valgamaa Puuetega Inimeste Kojas jõululaat, kuhu käsitöömeistrid tõid müügiks keraamikat, vaipu, sukke-sokke, patju, mütse ja salle.

Laupäeval on kõik orienteerumishuvilised oodatud Lüllemäele, kus 44 nutitelefoni rakendusega orienteerumise püsiraja kontrollpunkti ootavad uusi vallutajaid. Avapauk mobiilsele orienteerumisele antakse Juku-Peedu orienteerumisrosolje nimelise üritusega.

Valga kandi kultuurilembestel on täna rõõmupäev: taas on kohale kalpsanud PÖFF oma ulguvate huntide ja eriliste filmidega.

Põltsamaal peetud Eesti meistrivõistlustel vabamaadluses Ott Saar suurt üllatust ei valmistanud, sest tõi oma kehakaalus oodatud tiitli koju.

Uue aasta alguses, 4.-6. jaanuarini toimuvad Otepääl Tehvandi spordikeskuses rahvusvahelised laskesuusatamise võistlused IBU Cup 4 Biathlon Otepää 2013. Ettevalmistustööd käivad täie hooga.

Põlvas peetud Eesti käsipalli karikavõistlustel saavutasid Valga Kävali noored pallurid B-vanuseklassis kolmanda koha. Karikavõitjaiks krooniti Põlva spordikooli noormehed.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles