Politsei lükkas Olev Tomsoni kaebuse tagasi

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Olev Tomson
Olev Tomson Foto: Arhiiv/Valgamaalane

Tõrva tarbijate ühistu endine juhataja Olev Tomson (pildil) esitas Lõuna politseiprefektuurile kuriteokaebuse ühistu nõukogu liikmete Liivi Tarsalaineni, Lembit Mäesalu ja Vahur Läätse, samuti notar Kadri Pappeli tegevuse suhtes.

8. aprillini ühistu juhatusse kuulunud Andres Mere teatel väljastas Lõuna politseiprefektuur 26. märtsil teatise, et puudub alus kriminaalmenetluse alustamiseks Olev Tomsoni esitatud avalduse alusel.

Tomson esitas kaebuse ühistu nõukogus toime pandud võltsimiste, samuti valeandmete esitamise kohta nõukogu liikme poolt, aga ka notari mitteõiguspärase käitumise kohta. Politsei hinnangul osutunud väited paljasõnalisteks, oletustel ja kuriteokaebuse esitaja elaval kujutlusvõimel põhinevateks. Seetõttu olevatki otsustatud, et kriminaalmenetlust ei alustata.

«Prefektuuri otsus jätta menetlus alustamata on kõigiti ootuspärane,» lausus Andres Mere, kelle taotluse ühistu juhatuse liikme kohalt vabastamise kohta nõukogu kolmapäeval rahuldas.

Ühistu nõukogu valis uueks juhatuse liikmeks Ilona Leetma. Tõrva tarbijate ühistu kolmeliikmelise juhatuse uueks esimeheks nimetati Ahti Kuuseväli.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles