Otepäälased murdsid end kõrgeimasse liigasse

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Otepää edukasse võistkonda kuulus ka staažikas mälumängur Kaido Mägi.
Otepää edukasse võistkonda kuulus ka staažikas mälumängur Kaido Mägi. Foto: Eleri Lõhmus / Valgamaalane

Laupäeval, 1. detsembril leidis aset üle-eestilise mälumängusarja «Maakilb 2012» teine, otsustav voor. Seda peeti üheaegselt kuues paigas üle Eesti. Tartu-, Põlva-, Valga-, Võru- ja Jõgevamaa omavalitsuste esindused näitasid oma teadmisi Tõrva gümnaasiumi aulas.

Kui selle ning 3. novembril peetud esimeses voorus saadud punktid kokku loeti, selgus, millised on need 12 tugevaimat võistkonda 55 osaleja seast, kes pääsevad otse Eesti tugevaimasse ehk Superliigasse.

Valgamaalt pääses sinna eelvoorude põhjal 10. koha saanud Otepää valla esindus. Teises voorus kuulusid sinna seejuures lubatud kuni viie võistleja asemel kolmekesi mänginud Kadri Steinbach, Meelis Lill ja Kaido Mägi.

Kohtadele 13 kuni 24 tulnud võistkonnad pääsevad Rahvaliiga A-finaali. Valgamaalt jõudsid sinna 16. koha saanud Puka valla esindus ja 24. kohale platseerunud Tõrva linna mälumängurid.

Järgmistele kohtadele tulnud võistkonnad saavad jätkata Rahvaliiga B-finaalis, mille parimad saavad hiljem õiguse osaleda ka Rahvaliiga A-finaalis. Selle võimaluse eest asuvad jaanuaris võitlema 28. kohale jäänud Palupera valla võistkond ning 30. koha saanud Valga turniibridži- ja mälumänguklubi esindus.

Copy

Märksõnad

Tagasi üles