Vene telekanal kinkis Otepää Gümnaasiumile filmi Urmas Otist

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Urmas Ott
Urmas Ott Foto: Postimees/Scanpix

Vene telekanal „Rossija" on valmis saanud 44-minutilise videofilmi kuulsast staar-ajakirjanikust Urmas Otist. Austades Otepää Gümnaasiumi seotust Urmas Otiga, kinkis Vene telekanal ühe filmieksemplari ka koolile.

Film annab ülevaate kuulsa telenäo elust ning tegemistest, keskendudes eelkõige seotusele vene meediaga, ning koosneb peamiselt lühiklippidest omaaegsest tuntud saatest „Teletutvus".

Tänu sellele saatele saigi teleajakirjanik Ott Venemaal tuntuks. Kõrvale pole jäetud ka varalahkunud meediamehe sõprade-tuttavate emotsionaalseid meenutusi.

Eestlasele ja eelkõige otepäälasele pakub filmiteos huvi seetõttu, et kaadreid on ka Urmas Oti kodukohast Otepääst- tema kodumajast ja gümnaasiumist. Filmis saab noort Urmas Otti näha koolipingis istumas praeguses matemaatikaklassis, tema isiksuse omapära avab tolleaegne koolidirektor Heino Mägi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles