Neljapäevase Valgamaalase paberväljaande tutvustus

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Euroopa loomariigi teemalisel joonistusvõistlusel valiti võidutööde hulka ka Valga põhikooli õpilaste Virgo Pargi ja Beryt Paidra pildid.

Uudse jalgrattahoidiku loonud Valga gümnaasiumi noormees Sten Raide võitis riiklikul õpilasleiutajate konkursil vanemas rühmas kolmanda koha.

Valga linnavalitsuse uue projekti kaudu saavad sihtgruppi kuuluvad linnakodanikud abi tugiisikutelt, kes pakuvad vajadusel ka võlanõustamist. Probleemi tervikuna see aga ei lahenda.

Veterinaar- ja toiduamet ning MTÜ Vana-Tori Hobuse Ühing esitasid Tallinna ringkonnakohtule apellatsioonkaebuse, et tühistataks otsus mitte tunnustada MTÜd aretusühinguna.

Saate «Perepidu» finaali jõudis ansambliga Risk ka tõrvalanna Imbi Umbleja, kellel tuleb reedel võistelda armeenia pereansambliga Dvin ja perekonnaga Koorts.

Otepää gümnaasiumi noorte algatatud Eesti-sisene õpilasvahetus käib täistuuridel. Eelmisel nädalal õppis koolis Anastassia Bogatova Tallinnast.

Hargo talus Kuigatsis toimub laupäeval jõululaat, kus hobusesõbrad saavad teha tutvust vana-tori hobustega.

Valga keskraamatukogus loeti võistu jõululuuletusi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles