Lugejate jõuluootus

Sirli Homuha
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saadame teile väikese Steisy pildi, kus ta läheb päkapikkudele metsa vastu. Steisy on kahe aasta ja kolme kuu vanune Helme valla tüdruk.
Saadame teile väikese Steisy pildi, kus ta läheb päkapikkudele metsa vastu. Steisy on kahe aasta ja kolme kuu vanune Helme valla tüdruk. Foto: Steisy vanaema Lea Plado

Korraldasime hiljuti fotode ja kirjade konkursi, kus ootasime Valgamaalase lugejate fotosid jõuluootusest ja tagasisidet ajalehele aastal 2012. Fotosid laekus oluliselt rohkem kui kirju, üks foto kenam kui teine.

Pilte hindasid kõik toimetuse töötajad, enim punkte kogunud foto autor Lea Plado võitis ühekuulise Valgamaalase tellimuse. Samuti saab ühekuulise lehetellimuse ka kirjasaatja Kaia Kikkas. Teised konkursil osalejad, kelle looming ajaleheveergudele jõudis, saavad kingiks Valgamaalase kauni kruusi.

Aitäh kõigile, kes võtsid vaevaks meile oma pilte ja kirju saata! Täname ka neid, kelle looming meie leheveergudele ei mahtunud.

Ühekuulise Valgamaalase lehetellimuse võitsid:

Lea Plado Helmest
Kaia Kikkas Harglast

Valgamaalase kruusi saavad:

Marika Viks
Heda Hansson
Gete Võsu
Imre Kosemets
Malle Taimur
Ilme Tammemaa
Kristel Veri


Lehetellimuse vormistamiseks pöördu palun Valgamaalase klienditeenindaja poole tel 766 1960 või aadressil Vabaduse 38, Valga. Kruusi saab kätte Valgamaalase toimetusest, mis asub eespool nimetatud aadressil.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles