Talvepealinnas sõidetakse lumerada

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Autode kiirusvõistlus
Autode kiirusvõistlus Foto: S.M.A. Racing

Jaanuari kolmandal laupäeval, 19. jaanuaril leiab aset Eesti Autospordiliidus registreeritud autode kiirusvõistlus Otepää Lumerada 2013. Võistlus viiakse läbi üldiseks liikluseks suletud teel. Võistlusrada ja hoolduskeskus asuvad Otepää–Rõngu maanteel Kirikukülas.

«Rada on täies ulatuses kaetud lume ja jääga, selle pikkus on 2,2 kilomeetrit. Otepää Lumerada kutsuti ellu, sest Kagu-Eestis talvisel perioodil harrastajatele mõeldud autospordiüritusi on vähe ning Otepääl ei ole lumeraja võistlust korraldatud juba aastaid,» sõnas võistluste juht Marko Koosa

«Oleme võtnud eesmärgiks muuta see traditsiooniliseks võistluseks, kus on prestiižne osaleda ja mida on huvitav vaadata. Parimatele pilootidele on auhindadeks suured karikad ja vahuveinid. Toetajate väljapandud auhinnalaua loosime sel korral välja kõigi vahel,» lisas võistluste direktor Siim Kalda.

Auhinnalaual on veel kinkekaarte, autotarvikuid ja muid üllatusi. Võistluse nimisponsor ja majutuspartner on Villa Müllerbeck.

Copy

Märksõnad

Tagasi üles