Elioni teenuste kasutamine on häiritud

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustreeriv.
Foto on illustreeriv. Foto: Peeter Kümmel / Sakala.

Teisipäeva, 15. jaanuari õhtust oli rikke tõttu häiritud mitmete Elioni teenuste kasutamine üle Eesti, parandustööd võivad kesta veel praegugi.

«Klientidel on häiritud mitmete teenuste kasutamine, hetkel ei saa kasutada Elioni nutiTV-d,» kinnitas Elioni pressiesindaja Ingrid Piirsalu BNSile. Lisaks on häiritud hot.ee, äri e-posti ja veebimajutuse teenuste kasutamine.

Neil Elioni nutiTV klientidel, kellel teleripilt veel olemas on, soovitas Piirsalu eile õhtul mitte käivitada ja taaskäivitada digiboksi, samuti mitte kasutada nutiTV lisateenuseid: kordusTV-s, salvestamist ja videolaenutust.

«Tegeleme rikke põhjuste väljaselgitamisega ja vabandame kõigi klientide ees,» ütles Piirsalu.

Rike Elioni võrgus sai alguse teisipäeval kell 18 ja firma lootis selle kõrvaldada hiljemalt kell 23 õhtul, kuid selgus, et selleks kulub arvatust rohkem aega.

«Teenused on endiselt häiritud. Lootsime rikke kõrvaldada teisipäeva hilisõhtuks, kuid nüüd on selge, et selleks võib kuluda terve öö. Vabandame kõigi klientide ees. Uue informatsiooni rikke kestuse, põhjuste ja muude detailide kohta saame edastada hommikul,» ütles Piirsalu eile veidi enne südaööd.

Portaali Tarbija24 andmetel teatas Elion täna hommikul, et eile serveririkke tõttu maas olnud NutiTV sai korda kella 8 ajal ja äri e-post ning hot.ee teenused taastuvad kella 9ks. Veebimajutus lubatakse taastada kella 12ks.

Terve päeva jooksul võib aga esineda probleeme rikke ajal saadetud e-kirjadega.

Selleks, et NutiTV-d kasutada, tuleks digiboksile teha taaskäivitus.

Täpsema info tekkepõhjuste kohta lubas Elion edastada päeva jooksul, vabandades ühtlasi oma klientide ees.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles