Elion üritab klientide pahameelt leevendada

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pildil on Elioni juhtimiskeskus.
Pildil on Elioni juhtimiskeskus. Foto: Liis Treimann / Postimees / Scapix

Teisipäeval, 15. jaanuaril kell 18 ajal sai alguse ulatuslik rike, mis puudutas Elioni nutiTV, hot.ee, äri e-posti ja veebimajutuse teenuseid. «Rike oli seotud keskse andmesalvestusseadmega, milles esinenud tarkvara probleem on nüüdseks kõrvaldatud,» kinnitas ettevõte oma kodulehel kella 16 paiku.

NutiTV teenus taastus ettevõtte kinnitusel täna kell 8. NutiTV kasutamiseks on vaja teha digiboksile taaskäivitus.

Hot.ee teenus lubatakse taastada tänase päeva jooksul. Äri e-posti kirjade välja saatmise võimalus taastuvat tööpäeva lõpuks ja vastuvõtmine päeva lõpuks.

«Veebimajutus taastub samm-sammult täna alates kella 12.00-st, aga korrektselt hakkab teenus toimima tänase tööpäeva lõpuks,» kinnitab ettevõtte koduleht.

Samuti on seal kirjas, et Elion pakub kõikidele nutiTV kasutajatele rikke korvamiseks kuni jaanuari lõpuni kordusTV-d tasuta. «Pakume just seda kompensatsiooni, kuna kordusTV-ga saab järelvaadata ka eilse rikke tõttu nägemata jäänud saateid ja sarju. KordusTV võimaldab järelvaadata kuni 8 päeva tagasi eetris olnud suurima vaadatavusega telekanalite – ETV, Kanal 2 ja TV3 kodumaist sisu – uudiseid, saateid ja sarju.»

KordusTV tasuta vaatamiseks peab klient kordusTV tellima perioodil 16-31.01 tavapäraste tellimiskanalite vahendusel (165, Elioni veeb, nutiTV menüü).

Lisaks on ettevõte kodulehe andmetel otsustanud pakkuda nutiTV klientidele tasuta vaatamiseks ka mõningaid videolaenutuse filme. Kaheksa tasuta filmi tulevad videolaenutusse eraldi Kodukino kataloogi nimega «Filmid 0 euroga». Seal kaustas olevaid filme saab samuti tasuta vaadata kuni 31. jaanuarini.

«Neile äriklientidele, kes kasutavad äri e-posti ja veebimajutust, pakume teenust jaanuari jooksul 50%-lise soodustusega. Soodustus kehtib kõigile, keda antud rike puudutas,» lubab ettevõte.

Copy

Märksõnad

Tagasi üles