Tantsutuurid algavad Valgamaalt

Eveliis Vaaks
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustratiivne.
Foto on illustratiivne. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Eesti suurim tantsufestival Koolitants 2013 alustab järgmisel nädalal maakondlike tantsupäevadega, andis teada festivali meediajuht.

Ajavahemikus 23. jaanuarist 17. veebruarini toimuvad viieteiskümnes maakonnas maakondlikud voorud. Esimesena võtab tantsutuurid üles Valgamaa.

Selleaastane festival kannab pealkirja «Juhendaja fookuses». «Üheksateistkümnendat korda toimuv festival keskendub juhendajale ning tema tööle laste ja noorte juhendamisel. Seetõttu püüame finaalkontserdi ajal pakkuda lisategevusi ka juhendajatele,» sõnas festivali peakorraldaja Mihkel Ernits.

Festival toimub sel aastal kolmes etapis: 15 maakondlikku ja neli piirkondlikku vooru ning finaal 6.–7. aprillil Salme kultuurikeskuses. Viieteistkümne maakondliku tantsupäeva jooksul astub lavale enam kui 660 tantsu kuues kategoorias ning viies vanuseastmes.

Lisainfot leiab Koolitantsu kodulehelt ja Facebookist. Festivali korraldab Eesti Tantsuagentuur. (VM)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles