Neljapäeval algas Maamess

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Ülle Kübarsepp/Valgamaalane

Neljapäeva, 23. aprilli keskpäeval avasid põllumajandusministeeriumi kantsler Ants Noot ja keskkonnaministeeriumi kantsler Rita Annus Tartus kolm päeva vältava Maamessi.


Peale pidulikku avamist sõlmisid Eesti Maaülikooli rektor Mait Klaassen ja AS Tartu Näitused juhataja Alo Pettai koostöölepingu.

Lepingu eesmärk on maaelu edendamise ja arendamise valdkonnas ühiste huvide ja tegevuste täpsustamine ning konkreetsete tööde sätestamine.

Eesti Maaülikool tõi seekordsele Maamessile ka virtuaalse 3D Maastikuteateri, mis 160-kraadise panoraamekraani vahendusel lubab vaatajatel lennata läbi Tartu ja Hiiumaa.

Messilt leiab uute tehnikate ja tehnoloogiate demonstratsioone ja esitlusi nii põllu- kui metsamees, loomapidaja ja hobiaednik ning avastamisrõõmu jagub nii suurtele kui väikestele.

Maamess 2009 on avatud 23.-25. aprillini AS Tartu Näitused messikeskuses Kreutzwaldi 60.

Rohkem infot Maamess 2009 kohta leiab www.tartunaitused.ee/maamess

Maamess kuulub alates 1997. aastast EURASCO ridadesse, mis on Euroopa suurimaid põllumajandusmesside korraldajaid ühendav organisatsioon.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles