Ettevalmistused öiseks peoks on täies hoos

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valgamaa laulurahva suviseid rongkäike ja lauluviisikesi on kuulnud-näinud kõik. Milline saab olema talvine versioon, seda näeb juba talveöölaulupeol Pühajärve laululaval.
Valgamaa laulurahva suviseid rongkäike ja lauluviisikesi on kuulnud-näinud kõik. Milline saab olema talvine versioon, seda näeb juba talveöölaulupeol Pühajärve laululaval. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Homme, 25. jaanuari õhtul leiab Otepääl Pühajärve laululaval aset Eesti esimene talveöölaulupidu. Ettevalmistused laulupeoks on täies hoos.

Öölaulupeo korraldajad Siim Kalda ja Margus Mäll ütlesid, et oodata on 400 lauljat ja 19 koori. «Pealtvaatajaid ootame samapalju, nii et reedel saab siin laulukaare all olema tuhatkond osalejat,» lisas Mäll.

Enne ühislaulmist tuleb kooride rongkäik Pühajärve rannast laululavale. Rongkäigu teed ääristavad 300 küünalt. Parkida saab Pühajärve rannaparklas ja Aedlinna jalgpallistaadioni parklas.

«Julgemad peolised saavad minna kümblustünni, kohapeal pakutakse sooja jooki,» sõnas Siim Kalda.

Talvise öölaulupeo korraldab MTÜ Otepää Üritused, toetab kohaliku omaalgatuse programm.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles