Vald kutsub üles abikätt ulatama

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sangaste
Sangaste Foto: Arhiiv/Valgamaalane

Sangaste vallavanem Kaido Tamberg kutsub kõiki valgamaalasi üles abistama Sangaste kogukonna liiget Kaupo Kõivustet.

«Oleme siin Kagu-Eestis omal moel üks suur pere – kodukandi kaudu seotud. Vajame enam ühe rusika tunnet rõõmus ja mures. Kui keegi meist on hätta sattunud, tuleb ulatada abikäsi,» rääkis vallavanem.

Tambergi sõnul vajab Sangaste kandi mees kõigi valgamaalste tuge. Mitmekülgne ja auväärne kogukonna liige, veendunud spordimees ja päästetöötaja Kaupo Kõivuste on sattunud haigevoodisse võistlustel toimunud rattaõnnetuse tõttu. Tervenemine sõltub suuresti võimalusest saada väga kallist spetsiifilist taastusravi Haapsalus. Selle tulemus otsustab, kas mehel on võimalus saada halvatud keha käima või jäädagi ratastooli.

Tema pere ja lähedased on teinud kõik, et mees terveneks. «Riigi tugi on liiga lühike. Vaid väga vähesed meie inimestest on ise võimelised taolisi kulusid täismahus katma. Koos aga saaksime teha väikestestki annetustest suure asja ning kogeda koosmeele võimu ja hingust,» kutsub vallavanem inimesi üles teiste häda märkama.

Vallavanema arvates võib tohutut tuge pakkuda ainuüksi teadmine, et inimesed on selleks valmis. «Peamegi edaspidi üksteise jaoks rohkem olemas olema, sest ainult ühtehoidev ja üksteist jaatav elustiil viib elu edasi,» oli Tamberg veendunud.

Sangaste vallavalitsus on avanud spetsiaalse konto (SEB 10202000534005, saaja: Sangaste vallavalitsus, märksõna ,,Kaupo Kõivuste toeks«), millele saab teha kandeid Kõivuste ravi rahastamiseks ja vastava varustuse muretsemiseks.

»Kinnitame, et antud abi kasutatakse vaid selleks otstarbeks ja seatud eesmärgi saavutamiseks. Teretulnud on igasugune siiras abi, sõltumata suurusest. Iga kaaskondlase antud euro soojendab nii andjat kui saajat!" kinnitas vallavanem.

Copy
Tagasi üles