Valga sai Kalevilt nüpeldada

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
KK Valga vs Tallinna Kalev
KK Valga vs Tallinna Kalev Foto: Kunnar Rüsülainen / Valgamaalane

SEB Korvpalli Meistriliiga veerandfinaalpaaris KK Valga Tallinna Kalev soosis mänguõnn pühapäeval pealinlasi. Kodusaalis alistati küllasõitnud Valga meeskond 88 : 59. Kolme võiduni mängitavas seerias on nüüd mõlemal meeskonnal üks võit.

Pühapäevase kohtumise esimene poolaeg kulges veel üsna võrdselt. Esimese veerandaja  võitis kolme punktiga Valga, teise lõppedes oli küll Kalev juba kuuega ees, aga siiski mitte veel püüdmatus kauguses.

Teisel poolajal töötas aga võõrustajate mängumasin hoopis teistel tuuridel kui vastaste oma. Mõlemal veerandajal visati 24 punkti, samas kui Valga vastas 9 ja 16 punktiga.

Ka statistika näitab võõrustajate üsna kindlat paremust. KK Valga visketabavus oli 34,9 protsenti, Kalevil koguni 55,9. Kiirrünnakuid sooritasid Valga mehed kolmest kolm, vastased kaheteistkümnest üheksa.

KK Valga parimad olid Heiko Rannula 16, Raido Roos 10 ja Richard Anderson 9 punktiga. Anderson võttis ka 12 lauapalli. Käe valgeks said kõik KK Valga kaheksa mängijat. Vähim mänguaega kogunes Reigo Nõmmel, kes oli platsil 10 minutit, enim 36 minutit rassinud Raido Roosil.

Tallinna Kalevi parimad oli Evgeny Belousov 25 ja Ardo Ärmpalu 20 punktiga.

Valgalaste võimalus seeria taas enda kasuks keerata saabub juba sel kolmapäeval. Kell 19. 00 algavale korvpalliõhtule Valga Spordihallis oodatakse kaasa elama kõiki fänne ja toetajaid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles