Kalev sai Valga üle tugeva võidu

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
4. juunil toimuvad Kadrina keskkooli palliväljakutel ajaloo esimesed maakonna meistrivõistlused tänavakorvpallis. Foto on illustratiivne.
4. juunil toimuvad Kadrina keskkooli palliväljakutel ajaloo esimesed maakonna meistrivõistlused tänavakorvpallis. Foto on illustratiivne. Foto: Postimees/Scanpix

Kalev/Cramo võitis reedel võõrsil mängides kindlalt Valga/Maks&Mooritsat 70:48. Kalevi poolelt viskas Gary Wilkinson 20, Armands Škele 15 ja Ty Abbott 13 punkti.

Valga poolelt panustasid Veljo Vares ja Raitis Grafs kumbki 12 punktiga, sealjuures tabas Vares esimese poolaja lõpus enda väljakupoolelt hullu kolmese.

Turniiritabelis tõusis Kalev/Cramo 18 võidu ja 4 kaotusega teiseks. Valitsev Eesti meister BC Kalev/Cramo peab täna, pühapäeval oma järjekordse mängu korvpalli VTB Ühisliigas, kui Saku Suurhallis võetakse vastu Venemaa suurklubi Kaasani Uniks.

Uniks asub Ühisliiga A-alagrupis 8 võidu ja 4 kaotusega neljandal kohal. Viimati peetud mängus kaotati kaks nädalat tagasi võõrsil Vilniuse Lietuvos Rytasele 80:87. Kalev on 3 võidu ja 9 kaotusega alagrupis kaheksandal positsioonil.

Turniiritabel (meeskond, võidud, kaotused):

1. TÜ/Rock 20 0
2. BC Kalev/Cramo 18 4
3. BC Rakvere Tarvas 15 4
4. TTÜ KK 9 11
5. Valga/Maks&Moorits 9 13
6. Korvpalliklubi Pärnu 7 11
7. TYCO Rapla 7 14
8. Tallinna Kalev 4 16
9. KK HITO 1 17

Copy
Tagasi üles