Sotsiaalmeedias levib hoiatus

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Facebookis liigub praegu hoiatus, et Valgas liigub ringi neli musta riietatud meest, kes on vägivaldsed.

Postituses viidatakse mitmele konkreetsele Valgas viimasel ajal aset leidnud vägivallajuhtumile.

Vastuseks palvele üleskutset kommenteerida andis politsei- ja piirivalveameti vanempressiesindaja Agu Lall teada, et Valga politsei ei kinnita Facebookis levitatavat informatsiooni, nagu tegutseks Valga linnas grupp isikuid, kes ründavad kaaskodanikke. 

Politsei möönis, et viimastel päevadel on registreeritud Valgas kaks kallaletungi naisterahvastele, kuid nende puhul ei ole leidnud kinnitust, et tegemist oleks olnud nelja musta riietatud mehega.

2. veebruaril kella 18 ajal rünnati Valgas Vahtra tänaval naist ja võeti jõuga ära käekott, kuid ründaja oli heleda jopega.

31. jaanuaril kella 19.30 ajal rünnati Valgas Pargi tänaval naist ja tekitati talle kehavigastusi.

"Mis puudutab kaupluse röövimist, siis politsei on kahtlustatavate ringi kindlaks teinud ja kinni pidanud kaks isikut, keda on alust kahtlustada antud kuriteos," kinnitas Lall.

Märgitud juhtumite puhul ootab politsei kurjategijate kiireks tabamiseks ka inimeste abi. Kui kellelgi on infot nende kuritegude kohta, palub politsei võtta ühendust telefonidel 766 8107 või 110.
 

Copy

Märksõnad

Tagasi üles