Valgas avatud supermarket pakub üllatusi

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valga Humana kauplus asub Rimi ostukeskuse teisel korrusel.
Valga Humana kauplus asub Rimi ostukeskuse teisel korrusel. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Neljapäeval, 30. aprillil kell 14 avas Eesti suurim jaekaubandusettevõte Rimi Eesti Food Valgas uue supermarketi. Kesklinna, Riia tänavale ehitatud keskuses asuv Rimi kauplus on Eestis kokku juba kaheksateistkümnes.


Rimi formaadijuhi Andrija Lilleoja sõnul on linnasüdamesse rajatud moodsa ning linna ainsa eskalaatoriga ostukeskuse pind kokku 4000 ruutmeetrit, millest 1700 ruutmeetrit kuulub Rimi supermarketi alla.

«Valga supermarketi tootevalikusse kuulub 6000 toodet ning tööd saab seal 26 inimest,» märkis Lilleoja. Ta lisas, et konkurss töökohtadele oli päris tihe ning kokku laekus üle 700 sooviavalduse.

Lilleoja sõnul on Rimi Valga kauplus supermarketi formaadis pood, mille eesmärk on eelkõige olla mõnusalt kodulähedane kvaliteetse ja mitmekesise tootevalikuga toidukauplus.

«Tootevalikus on suurem rõhk eelkõige värsketel toidukaupadel ning veidi vähem tööstuskaupadel,» rääkis Lilleoja.

Kaupluses on müügil väga lai valik Rimi Köögi tooteid ja kevadele kohaselt ka laias valikus grilltooteid. «Samuti pakume avamise puhul eriti soodsaid hindu ligikaudu poolesajale tootele,» ütles ta.

Valga poodi planeeritud Rimi pagarilett on Lilleoja sõnul supermarketites esimene. «Seni on need olnud ainult Rimi hüpermarketites, kuid Valgas tahtsime pakkuda rohkemat kui teistes supermarketites,» lisas Lilleoja.

Avamise puhul korraldab Rimi klientidele ürituse, kus Barbecue Symphony grilliakadeemia tuntud kokad Allan Kuning ning Rain Käärst pakuvad kaupluse külastajatele maitsvat grill-liha.

Rimil on plaanis Lõuna-Eestis jätkuvalt laieneda. Suvel on kavas avada uus supermarket Võrus ning sügisel hüpermarket Tartus.

Rimi Food Eestis AS kauplused kuuluvad Rootsi kapitalil põhineva Rimi Baltic AB kaupluste hulka, mille ainuomanik on ICA Groupile kuuluv ICA Baltic AB.

Kokku on Rimi Baltic AB-l kolmes Balti riigis 238 kauplust, sealhulgas 34 hüpermarketit (neist 9 Eestis), 67 supermarketit (neist 9 Eestis), 137 odavmüügikauplust (neist 57 Säästumarketit Eestis) ja üks hulgiladu Eestis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles