Uus suhtlusportaal astub Twitteri, Orkuti ja Rate.ee kandadele

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bedwetters plingib.
Bedwetters plingib. Foto: www.pling.ee

Sideettevõte Elisa tõi turule uue noortele suunatud suhtluskeskkonna Pling!. See hakkab võistlema seniste populaarsete suhtluskeskkondadega. «Plingi! suurim eelis konkurentide ees on võimalus panna internet ja mobiiltelefon omavahel tasuta suhtlema,» teatas Elisa.


«Plingimine on uus viis sõpradega ühenduses olla,» tutvustas uut grupi-SMSil põhinevat mikroblogi keskkonda ettevõte juhatuse liige Andrus Hiiepuu.

«Uus teenus võimaldab noortel suhelda üheaegselt kogu oma sõpruskonnaga, edastades ja vastu võttes teateid nii mobiilis kui ka veebis - blogi, saada sõnumeid ja pilte. Uuri, kus asuvad su sõbrad ja mida nad teevad,» lisas ta

Hiiepuu sõnul on uus teenus osa Elisa ZEN kaubamärgi alt pakutavast täissidestrateegiast noortele. Selle sisu on pakkuda kõiki olulisi sidelahendusi ühest kohast ja ühes paketis ning seda nii kodus kui ka liikvel olles.

«Uue strateegia kohaselt ei ole ZEN enam klassikaline mobiilsidebränd, vaid mobiilne suhtlusvõrgustik, mis võimaldab sõpradel veebi ja mobiiltelefoni vahendusel tasuta suhelda,» ütles Hiiepuu.

Keskkond on avatud kõigile klientidele üle Eesti ning liituda saavad ka EMT, Tele2 ja Bravocomi kliendid. ZEN klientidele on septembri lõpuni kõik Plingiga seotud toimingud - Plingi saatmine, vastuvõtt ja positsioneerimine - nii mobiilis kui ka veebis tasuta.

Hiljem on see tasuta ZENi klientidele, kes laevad kuu jooksul vähemalt 100 krooni.

Kõikidele teistele klientidele Eestis on tasuta vaid Plingi saatmine ja vastuvõtt veebis. Plingi vastuvõtt mobiililt on Elisa klientidele 10 senti ning EMT ja Tele2 klientidele 1,5 krooni. Plingi saatmine mobiilist on kõigile paketikohase SMSi ja MMSi hinnaga.

Plingi kasutamise teeb eriti lihtsaks see, et blogimist saab alustada eelneva registreerimiseta, saates oma sõnumid lühinumbrile 13 323. Registreerumise puhul on eelis, et siis saab tellida mobiilile teavituse muutustest oma sõprade blogides.

Alates tänasest, 29. aprillist on potaali Pling! avalehel näha menubändi Bedwetters kõikide liikmete tegemised ja käimised. Juba eelmisel nädalal alustasid bändiliikmed Karl-Kristjan, Rauno, Kaspar, Joosep ja Mihkel aktiivset plingimist.

Kogu mai jooksul on võimalik end bändi tegemistega kursis hoida, külastades kodulehte www.pling.ee/bedwetters.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles