Neli inimest toimetati haiglasse

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Politsei

Pühapäeval, 10. veebruaril kella 16.05 ajal toimus liiklusõnnetus Valgamaal Sangaste vallas Restu külas Otepää-Kääriku-Kurevere tee 15. kilomeetril kitsal metsateel kurvi kohal.

Seal põrkasid kokku vastuliikunud sõiduautod Ford Ranger, mida juhtis 27aastane Heiki, ja Volkswagen Passat, mida juhtis 18aastane Tiiu.

Politsei kõneisik Liina Pissarev kinnitas Õhtulehele, et Volkswagenis viibinud seltskond võttis osa Otepää saunamaratonist.

Volkswagen Passati juht ja kaasreisijad 21aastane Timo, 25aastane Katrin ning 24aastane Marju toimetati Tartu Ülikooli Kliinikumi. Politsei vanempressiesindaja Agu Lalli sõnul olid neist ühe inimese vigastused rasked ja kolmel kerged.

Lalli kinnitusel põhjustasid esialgsetel andmetel õnnetuse nii ebaõigelt valitud sõidukiirus kui kehvad sõidu- ja ilmastikutingimused. Juhtide sõnul olid  kõik autodes viibinud inimesed turvavarustusega nõuetekohaselt kinnitatud.

Sündmuskohal käisid ka päästjad, kes kõrvaldasid süttimise vältimiseks autode akudelt juhtmed ja vabastasid sõidutee liikluseks.
 

Copy

Märksõnad

Tagasi üles