Klaasist auhinnad leidsid omaniku

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Neljapäeva, 21. veebruari õhtul kogunesid vabariigi 95. aastapäevale pühendatud kontsert-aktusele Valga kultuuri- ja huvialakeskuses tegusad linnakodanikud, kes silma paistnud erinevates eluvaldades.

Linnapea Kalev Härgi ja linnavolikogu esimehe Külliki Siilaku korraldatud pidulikule sündmusele tuli neidki, kes kohalolijate ees tunnustuse pälvisid, saades esmakordselt üle antud linna logo kandva klaasauhinna.

Kultuurielu rikastajaks 2012 tunnistati MTÜ Kungla, hariduse vallas pälvis autasu Valgamaa kutseõppekeskus. Spordivaldkonnas tunnustati maadlustreener Evo Saart ja tema veetavat Valga Spordiklubi.

Noorsootöö vallas tunnistati Parimaks Valga kultuuri- ja huvialakeskuse infojuht ning Valga vene gümnaasiumi IT- spetsialist Marvin Mägi.

Parima ettevõtte tiitli pälvis AS Aclima Baltic koos tegevjuht Monika Moreliga.

Aasta tervishoiutöötajaks valiti arst Kaspar Rõivassepp.

Aasta üllataja tiitli napsas endale Jõekääru kontsert. 2012. aasta heateo tiitliga otsustati tunnustada Katrin Paalat ja Valga loomade varjupaika.

Aasta eripreemia pälvis ajakirjanik, Valgamaa uudiseid kajastav korrespondent-operaator Ragnar Kond ning tänukirjad said noored Rain Aunapuu ja Jorma Uppin MTÜ Filmiklubist Duubel 2.

Kontsertetendusel "Iidne tee" esinesid Anu ja Triinu Taul, Tarmo Noormaa ja Henno Kelp. Üllatuskülalisena astus lavale ka Anu ja Triinu isa Ants Taul.

Videot saab vaadata siit!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles