Kahtlustatav tundis kannatanut

Eveliis Vaaks
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tahvelarvuti. Foto on illustreeriv
Tahvelarvuti. Foto on illustreeriv Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Eelmisel reedel Valgas aset leidnud võikas juhtumis,  kus 14 aastasele poisile löödi korduvalt pähe ja sooviti temalt varastada tahvelarvuti, on kerkinud päevavalgele uued asjaolud.

Nimelt tundis röövis kahtlustatav oma ohvrit. «Kui kannatanu keeldus tahvelarvutit kodust toomast, lõi tuttav teda mitmel korral vastu pead. Selle tagajärjel sai kannatanu kergeid vigastusi,» rääkis Lõuna ringkonnaprokuratuuri pressinõunik Kristina Kostina.

Tema sõnul alustas Valga kriminaaltalitus juhtunu täpsemate asjaolude väljaselgitamiseks kriminaalmenetlust, mille käigus kuulati väljapressimises kahtlustatavana üle Läti elanik. «Sama 14aastane noormees on ka varasemalt Eesti noorsoopolitseinike huviorbiiti sattunud. Nooruk on esialgu 48 tunniks kinni peetud,» ütles ta.

Paraku ei ole Kostina sõnul tänaseni selgust saadud hiljutiste kallaletundide osas Valgas Vahtra ja Pargi tänaval. «Töö käib, aga tänaseks ei ole kedagi kahtlustatavana üle kuulatud.»

Küsimuse peale, kas aga on olulisi arenguid jaanuaris Valgas aset leidnud ehtepoe röövimise uurimise osas, vastas Kostina, et kriminaalasja kohtueelne menetlus hetkel käib. «Sel põhjusel ei ole praegu võimalik detailset informatsiooni avalikustada.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles