Reformikava kärbib haigla võimalusi

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuigi haiglareform on alles läbirääkimiste järgus ning käesoleval aastal ühtki muudatust veel ellu viia ei plaanita, võib lätlastegi seas tunnustatud Valga haigla sünnitusosakonda oodata töömahtude oluline kokkutõmbamine.
Kuigi haiglareform on alles läbirääkimiste järgus ning käesoleval aastal ühtki muudatust veel ellu viia ei plaanita, võib lätlastegi seas tunnustatud Valga haigla sünnitusosakonda oodata töömahtude oluline kokkutõmbamine. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Lisaks kiirabireformile ja muudatustele perearstinduses on riik kavandamas haiglareformi, Valga haigla patsientidele võib see tähendada teenuste vähenemist.

Esialgsete kavade kohaselt kaoksid Valga haiglast praeguses mahus töötavad kirurgia- ja sünnitusosakond. Lähimaks kohaks, kus neid teenuseid saada võib, muutuks Valga patsiendile Tartu.

Valga haigla juhataja Marek Seer kinnitas, et haigla püüab ikkagi olemasolevaid teenuseid säilitada. «Arvan, et praeguste mahtude juures on mõistlik jääda sama liigiga haiglaks,» sõnas Seer.

Pikemalt loe 26. veebruari Valgamaalasest!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles