Aastapäeva tähistati kahuriveoga

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aastapäeva tähistati kahuriveoga.
Aastapäeva tähistati kahuriveoga. Foto: Monika Otrokova

EELK Otepää Maarja kirikus toimus vabariigi aastapäeval pidulik jumalateenistus, mille viis läbi EELK Otepää Maarja koguduse vaimulik Marko Tiirmaa. Seejärel asetati Otepää Vabadussamba jalamile Vabadussõjas võidelnute mälestuseks pärjad.

Keskpäeval algas Neljakasemäel lustlik perepäev. Üleval oli Kaitseliidu relvanäitus, Otepää noorkaitseliitlased näitasid Andrus Sumbergi juhendamisel relvi.

Oma tegevusi tutvustasid päästjad ja Tartu kiirabi töötajad. Politsei sõidutas lapsi mootorsaanidega, tutvust sai teha kelgukoertega. Naiskodukaitse Otepää jaoskond pakkus sõdurisuppi ja teed.

Perepäeva vedas Kaitseliidu Valgamaa maleva kaplan Marko Tiirmaa, kokkutulnuid tervitas Otepää vallavolikogu esimees Aivar Nigol. Otepää avatud noortekeskuse eestvedamisel toimusid võistlused, proovile pandi end ka juba traditsiooniks kujunenud kahurivedamise võistlusel.

Perepäeva üks organisaatoritest, Naiskodukaitse Valga ringkonna Otepää jaoskonna esinaine Mari Mõttus tundis rohke osavõtu üle rõõmu. «Heameel oli näha, et just lastega pered olid kohal,» sõnas Mari Mõttus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles