Õpetajad täitsid Valga rahvatantsuga

Eveliis Vaaks
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valga Kultuuri- ja Huvialakeskuses keerutasid täna jalga üle kahesaja õpetaja-rahvatantsija kogu Eestist – piirilinn võõrustas õpetajate rahvatantsufestivali.
Valga Kultuuri- ja Huvialakeskuses keerutasid täna jalga üle kahesaja õpetaja-rahvatantsija kogu Eestist – piirilinn võõrustas õpetajate rahvatantsufestivali. Foto: Eveliis Eek / Valgamaalane

Täna kaerajaanitas Valgas keskpõrandale kokku 250 õpetajat-rahvatantsijat kogu Eestist – piirilinn võõrustas õpetajate rahvatantsufestivali.

Juba viieteistkümnendat aastat toimuva festivali õhtuse kontserti avas rahvatantsurühm Pilleriin, kellel oli tänavu au festivali korraldada. Õhtut juhtis karismaatiline Nipernaadi.

Rühmad üle Eesti esitasid nii kodukohast inspireeritud tantse kui ka sünnipäeva temaatilisi etteasteid, sest tänavu tähistas festival juubelit.

Viimsi Keskkooli õpetajate tantsurühma liige Leelo Tiisvelt jäi kontsertiga väga rahule. "Üritus oli väga hästi korraldatud.  Kogu kontsert sujus tempokalt ja meeleolukalt".

Pärast kontserti jätkus tantsulust simmanil, kus muusika eest hoolitses kapell Jauram.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles